Terinzagelegging vastgestelde besluiten voor het realiseren van zonnepark Dorhout Mees te Biddinghuizen

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor het realiseren van het zonnepark Dorhout Mees besluiten ter inzage liggen. Het plan ligt er hoogte van de Strandgaperweg te Biddinghuizen en maakt een zonnepark van ca 85 hectare mogelijk.

Inzage

De omgevingsvergunning met daarbijbehorende stukken (dossiernummer OV2018-0954) van 1 augustus tot en met 12 september 2019 bij de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak. Hiervoor kunt u een afspraak inplannen via de website www.dronten.nl. Tevens zijn deze stukken voor een ieder toegankelijk op:

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de inzagetermijn bestaat de mogelijkheid een schriftelijk beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Sector Bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

• tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

• aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector. Voor het indienen van beroep / een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening kunnen ook digitaal worden ingediend via: loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor is een DigiD noodzakelijk.

Het besluit van het college van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn.

Dronten, 31 juli 2019.

Het college van Dronten,

secretaris, m drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven