Wijziging Besluit mandaat, volmacht en machtiging diverse functionarissen Kamer van Koophandel 2019

De Kamer van Koophandel,

Gelet op afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht;

Besluit:

Artikel 1

Het ‘Besluit mandaat, volmacht en machtiging diverse functionarissen Kamer van Koophandel 2019’ van 21 januari 2019, Stcrt. 31 januari 2019, nr. 4544, als volgt te wijzigen:

A

Artikel 6, zesde, zevende en negende lid, worden vervangen door:

  • 6. Aan categorie inkopers wordt, ieder voor zich, machtiging verleend voor de in het vijfde lid, onder a tot en met f, bedoelde aangelegenheden.

  • 7. Aan inkopers wordt, ieder voor zich, machtiging verleend voor de in het vijfde lid, onder a tot en met c, e en f, bedoelde aangelegenheden.

  • 9. Aan projectleiders huisvesting en coördinators huisvesting wordt, ieder voor zich, volmacht en machtiging verleend voor het verrichten van privaatrechtelijke rechtshandelingen en het verrichten van overige handelingen ten aanzien van aangelegenheden, die behoren tot zijn werkterrein en voor zover deze passen binnen de normale uitoefening van zijn functie, tot een bedrag van € 2.500,– exclusief BTW per rechtshandeling.

Artikel 6, achtste lid, komt te vervallen, onder vernummering van artikel 6, negende lid, tot artikel 6, achtste lid.

B

Onder vernummering van artikel 22 tot 23, artikel 24 tot 25 en artikel 25 tot 26 wordt na artikel 21 een artikel toegevoegd, luidende:

Artikel 22

Besluiten, privaatrechtelijke rechtshandelingen en overige handelingen, die op grond van de aan de functionaris gegeven mandaat, volmacht en machtiging, in de periode van 1 mei 2017 tot dag na publicatie in Staatscourant van het besluit ‘mandaat, volmacht en machtiging diverse functionarissen Kamer van Koophandel 2019’ zijn verricht op basis van de op dat moment van toepassing zijnde functie, zijn geacht te zijn verricht door de functionaris zoals benoemd in onderstaande tabel.

Artikel

Afdeling

Voormalige functiebenaming

Functiebenaming per 1 mei 2017

Artikel 6

Facilitaire zaken, huisvesting en inkoop

Inkopers niveau 3

Categorie Inkopers

Artikel 6

Facilitaire zaken, huisvesting en inkoop

Inkopers niveau 2 en 1

Inkopers

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Artikel 3

Dit besluit wordt aangehaald als: Wijziging Besluit mandaat, volmacht en machtiging diverse functionarissen Kamer van Koophandel 2019.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

Utrecht, 29 juli 2019

C.J.G. Zuiderwijk Voorzitter Kamer van Koophandel

H.W.M.W. ten Cate Lid Kamer van Koophandel

E.W. Hamoen Lid Kamer van Koophandel

R.O. Engering Lid Kamer van Koophandel

Naar boven