Hollands Kroon - week 30 - Uitgebreide omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning, Gesterweg 2 Den Oever

Logo Hollands Kroon

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders

Grondslag: buitenplanse afwijking (artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3)

Onderwerp: Uitgebreide omgevingsvergunning Z-209504

Plangebied: Gesterweg 2, Den Oever

Doel plan: Realiseren van een woning

Datum besluit: 19 juli 2019

 

Ter inzage 

De stukken liggen met ingang van 30 juli 2019 gedurende zes weken ter inzage. Wilt u meer informatie? Kunt u mailen naar vergunningen@hollandskroon.nl of bellen naar telefoonnummer 088 – 321 5000.

 

De stukken zijn als volgt digitaal raadpleegbaar en beschikbaar:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/#!/marker/130516.575/549420.785/idn/NL.IMRO.1911.OVBHVbgwi001-va01

 

Inwerkingtreding omgevingsvergunning 

Deze omgevingsvergunning treedt terstond na de bekendmaking in werking. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn een dergelijk verzoek is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Beroep

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, kunnen tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken, binnen de termijn van ter inzage legging, beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

 

Voorlopige voorziening

Als u vindt dat, zolang nog niet op uw beroepschrift is beslist, deze beschikking nog niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank in Haarlem een schorsing/voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Een schorsing/voorlopige voorziening kunt u alleen vragen als u tegelijk ook beroep heeft ingesteld. Daarnaast moet er sprake zijn van een spoedeisend belang.

 

Kosten

Aan het instellen van beroep en het vragen van een schorsing/voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Dit zijn soms aanzienlijke bedragen, kijkt u eerst voor informatie opwww.rechtspraak.nl bij ‘griffierecht bestuursrecht’.

 

Naar boven