Ontwerpbestemmingsplan Schellingwouderdijk 339-341, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 2 juli 2019 het ontwerpbestemmingsplan Schellingwouderdijk 339-341 vrijgegeven voor terinzagelegging.

Bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisatie van het twee bedrijfsverzamelgebouwen voor voedselgerelateerde bedrijvigheid op het perceel Schellingwouderdijk 339-341, ook bekend als het perceel van de Landmarkt. Tegelijkertijd krijgt de aanwezige versmarkt (Landmarkt) op het perceel een nieuwe, planologische regeling. Daarvoor vormen de bestaande, planologische mogelijkheden en verleende omgevingsvergunningen de basis.

Het plangebied wordt alleen gevormd door het perceel Schellingwouderdijk 339-341.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Schellingwouderdijk 339-341 ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 8 augustus 2019 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op de volgende adressen:

  • Het Stadsloket van het stadhuis, Amstel 1, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-centrum

  • Stadsloket Noord, Buikslotermeerplein 2000, Amsterdam. Bel voor openingstijden, 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-noord .

 

Het ontwerpbestemmingsplan Schellingwouderdijk 339-341  met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.N1801BPSTD-OW01.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam, per adres: directeur Ruimte en Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan contact worden opgenomen met T. van Essen, Ruimte en Duurzaamheid, team Noord via 14020.

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam.

Amsterdam, 7 augustus 2019

burgemeester en wethouders,

Femke Halsema

burgemeester

Peter Teesink

secretaris

Naar boven