Omgevingsvergunning Raai 1 te Drachten

Logo Smallingerland

 

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een vergunning hebben verleend voor de realisatie van een parkeervoorziening met hekwerk en aanleg van een uitrit op het adres Raai 1 te Drachten.

 

Bekijken

Het ontwerpbesluit en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen ter inzage:

• In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

• Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met besluitnummer NL.IMRO.0090.OV2019SWV009-0401

Reageren

Gedurende de reactietermijn van zaterdag 27 juli 2019 tot en met vrijdag 6 september 2019 kan beroep worden ingesteld. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van deze beschikking niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat deze beschikking niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen..

 

ONTW/WD

 

 

 

Naar boven