RECTIFICATIE: Ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) van burgemeester en wethouders en ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad voor het realiseren van 404 woningen, inclusief bijbehorende parkeerplaatsen en commerciële ruimten genaamd 'blok 29 Hyde Park', Planetenweg 115, 2132HL Hoofddorp, Hyde Park Hoofddorp B.V. (aspect het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan) Zaak 8571344, OLO-nummer: 3924099.

Logo Haarlemmermeer

 

Voorafgaand aan deze vergunningprocedure is een M.E.R.-beoordelingsbesluit genomen waaruit bleek dat geen M.E.R. nodig was. Dit zal samen met de ontwerpbeschikking en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen ter inzage worden aangeboden.

 

Let op: Dit betreft een rectificatie. In een aantal bekendmakingen van de Omgevingsdienst stond per abuis een per 1-1-2019 vervallen postbusnummer nog als indieningswijze voor zienswijze vermeld, waaronder in de eerdere bekendmaking van 27 november 2018 van deze procedure. De ontwerpbeschikking en de ontwerpverklaring zullen daarom ongewijzigd opnieuw ter inzage moeten worden gelegd. Eventuele zienswijzen die naar deze postbus zijn verstuurd, zijn of worden teruggestuurd naar de afzender. Indien u eerder zienswijzen heeft verstuurd naar deze postbus, verzoeken wij u deze opnieuw in te dienen via digitale formulieren op de website www.odnzkg.nl of opnieuw te versturen aan de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Regiebureau, Ebbehout 31, 1507 EA Zaandam. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met ons Regiebureau via 088-5670200. Onze excuses voor het ongemak.

 

Ter inzage en zienswijzen

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen (Overzicht bekendmakingen gemeente Haarlemmermeer - Wabo, uitgebreide procedure, ontwerpbeschikking en ontwerp VVGB) en bij de gemeente Haarlemmermeer (op afspraak via 0900-1852), Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Binnen de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen over het ontwerpbesluit en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen naar voren brengen via digitale formulieren op de website www.odnzkg.nl. Uw persoonsgegevens zullen niet openbaar worden gemaakt. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Regiebureau, Ebbehout 31, 1507 EA Zaandam. Heeft u vragen over deze procedure of wilt u mondelinge zienswijzen naar voren brengen dan kunt u gebruik maken van het contactformulier op www.odnzkg.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke omgevingsvergunning kan worden ingediend als men belanghebbende is bij deze beschikking en als een zienswijze naar voren is gebracht over de ontwerpbeschikking. Tegen de verklaring van geen bedenkingen is geen rechtstreeks beroep mogelijk, omdat de inhoud van deze beschikking wordt verwerkt in de omgevingsvergunning, waartegen reeds beroep openstaat.    

 

Naar boven