Ontwerpbestemmingsplannen ‘Landelijk gebied 2013 - 21e herziening - Boomdijk 12b, Klaaswaal’ en ‘Sanering kassen Blaaksedijk Oost 41a te Heinenoord, Westdijk 51 en Provincialeweg 9 te Mijnsheerenland’ ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat de ontwerpbestemmingsplannen ‘Landelijk gebied 2013 - 21e herziening - Boomdijk 12b, Klaaswaal’ en ‘Sanering kassen Blaaksedijk Oost 41a te Heinenoord, Westdijk 51 en Provincialeweg 9 te Mijnsheerenland’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van de bestemmingsplannen

Het glastuinbouwbedrijf aan de Boomdijk 12b te Klaaswaal heeft behoefte aan uitbreiding. Hiervoor in de plaats wordt op de genoemde locaties in het landelijk gebied van Heinenoord en van Mijnsheerenland (voormalig) agrarische bebouwing gesloopt. Hiervoor zijn ontwerpbestemmingsplannen opgesteld.

Ter inzage

De ontwerpbestemmingsplannen met alle bijlagen kunt met ingang van 1 augustus tot en met 11 september 2019 bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-codes NL.IMRO.1963.BPLGB2013Boomd12b-ON01 en NL.IMRO.1963. BPHNDMHLglas-ON01).

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat de ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen.

Zienswijzen tegen de ontwerpbestemmingsplannen kunt u indienen bij:

Raad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplannen uitbreiding glastuinbouwbedrijf Boomdijk 12b Klaaswaal’.

Vragen?

Wilt u de bestemmingsplannen liever in het gemeentehuis of een servicepunt inzien of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186.

 

Naar boven