Ontwerpbestemmingsplan '14 woningen Elzenlaan Smilde'

Logo Midden-Drenthe

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan '14 woningen Elzenlaan Smilde' met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 1 augustus 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied is het perceel kadastraal bekend gemeente Smilde, sectie L, nummer 324. Het ligt op het voormalig ACM-terrein aan de Elzenlaan, achter de voormalige school. De directe aanleiding voor het bestemmingsplan is het initiatief om op deze locatie 14 woningen te bouwen.

Bij het bestemmingsplan hoort ook een beeldkwaliteitsplan. Dit ligt tegelijk met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de behorende stukken kunt u bekijken op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’. De stukken kunt u ook bekijken  bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De imro-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.ElzenlaanSmilde-ONT1.

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage heeft iedereen de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur digitaal in, via het zienswijzenformulier op onze website (voor adres, zie hierboven). Een reactie op papier richt u aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maak voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Informatie

Voor meer informatie over dit bestemmingsplan en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Tiny van Hoek van de afdeling Ruimte van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 92 96, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

 

Naar boven