Onttrekking aan de openbaarheid van de steeg nabij het Suringarpad te Leeuwarden

Logo Leeuwarden

Van donderdag 1 augustus tot en met donderdag 12 september 2019 ligt het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken ter inzage.

Inhoud

De eigenaren van het Suringarpad 2 in Leeuwarden hebben de gemeente verzocht of de steeg naast hun woning kan worden afgesloten, omdat de gebruikers van de steeg grote overlast veroorzaken. Hiervoor is het nodig om deze aan de openbaarheid te onttrekken.Door deze onttrekking kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de steeg, waardoor er geen overlast meer is. De steeg is niet essentieel voor de verkeerscirculatie, gebruikers van de steeg kunnen gemakkelijk een andere route volgen.  

Inzage

Het  vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • in het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur). Hier kunt u ook vragen stellen over de onttrekking

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt alleen beroep instellen:

  • van 2 augustus tot en met 12 september 2019

  • als u belanghebbende bent en een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend

  • als u belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen in te dienen.

 

Voorlopige voorziening

Hebt u beroep ingesteld, dan kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit kan alleen in spoedeisende zaken.

  

 

Naar boven