Ontwerp-omgevingsvergunning voor het verbouwen/uitbreiden van de werkplaats (meubelstoffeerderij) tot werkplaats met bedrijfswoning op het adres Gele Buorren 3 te Baard.  

Logo Leeuwarden

Van donderdag 1 augustus tot en met woensdag 11 september 2019 ligt de ontwerp-omgevingsvergunning voor dit plan met bijbehorende stukken ter inzage.

Ontwikkeling

De aanvraag omgevingsvergunning betreft het verbouwen/uitbreiden van een schuur/werkplaats tot een woning/werkplaats op het perceel Gele Buorren 3 te Baard. Hierdoor wordt een bedrijfswoning gerealiseerd bij de meubelstoffeerderij. Het plan is niet in overeenstemming met het bestemmingsplan “Bûtengebiet”. Het perceel heeft de bestemming Bedrijf met de aanduidingen ‘maximum bebouwd oppervlakte’ en ‘bedrijfswoning uitgesloten’. Met deze aanduidingen is geregeld dat de oppervlakte van de huidige bebouwing de maximaal toegestane oppervlakte op het perceel is en de realisatie van een bedrijfswoning uitgesloten is.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • in het Gemeentehuis, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur). Hier kunt u ook vragen stellen over het plan en de procedure

  • via https://www.leeuwarden.nl/nl/ruimtelijke-plannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl

Reageren

In de periode waarin de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze over het plan indienen. Dat kan schriftelijk, elektronisch of mondeling. In een zienswijze beschrijft u met welke punten u het wel of niet eens bent en waarom. Deze punten kan het college van burgemeester en wethouders dan nog meenemen in de afweging van het definitieve besluit.

  • Schriftelijk/elektronisch:

    • schrijf een brief aan de gemeente Leeuwarden, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden.

    • stuur een mail naar gemeente@leeuwarden.nl, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders. 

      Vermeld in uw brief/mail:

            

  • mondeling: maak een afspraak via 14 058 (ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur).

 

Naar boven