Vooraankondiging bestemmingsplan Landelijk gebied, Vosterkamp

Logo Aalten

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Aalten bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de Kalverweidendijk 11 te Dinxperlo.

Het plan voorziet in het beëindigen van een intensieve veehouderij, het omzetten van de bedrijfswoning tot burgerwoning en het toevoegen van maximaal 7 nieuwe burgerwoningen op deze locatie.

In deze fase wordt er geen gelegenheid geboden om te reageren omtrent dit voornemen. Er worden geen stukken ter visie gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen.

Naar verwachting wordt het ontwerpbestemmingsplan medio augustus ter visie gelegd. Hierover volgt een aparte publicatie in Aalten Actueel, de Staatscourant, het Gemeenteblad en langs elektronische weg (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de gemeente via ons Klant Contact Centrum, telefoon (0543) 49 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@aalten.nl

 

Naar boven