Mozartsingel 3, ontwerpbestemmingsplan en ontwerp omgevingsvergunning (coördinatieregeling)

Logo 's-Hertogenbosch

 

Rectificatie

Deze bekendmaking betreft een rectificatie van de eerdere bekendmaking van 19 april 2019, omdat bij de eerdere bekendmaking niet alle stukken analoog ter inzage zijn gelegd. Hierdoor is het noodzakelijk om de stukken opnieuw ter inzage te leggen.

 

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 en paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en op basis van de Coördinatieverordening gemeente ‘s-Hertogenbosch

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Mozartsingel 3’ (NL.IMRO.0796.0002418-1301) samen met de ontwerp omgevingsvergunning met ingang van 29 juli 2019 gedurende zes weken ter inzage liggen.

 

De besluiten worden gecoördineerd voorbereid op grond van de coördinatieregeling, artikel 3.31 Wet ruimtelijke ordening en op basis van de Coördinatieverordening gemeente ’s-Hertogenbosch. Dit betekent dat de procedure tot verlening van de omgevingsvergunning voor de bouw van het woonzorggebouw gelijk oploopt met de bestemmingsplanprocedure.

Het plangebied heeft betrekking op een voormalige schoollocatie aan de Mozartsingel 3 te 's-Hertogenbosch. Het is de bedoeling om het bestaande gebouw te slopen en te vervangen voor een kleinschalig initiatief voor maximaal 18 woonzorgappartementen.

 

Wilt u reageren?

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage liggen, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij respectievelijk de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders indienen.

 

Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: de gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 8623526.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (ook via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij mevrouw Scholten, tel. (073) 615 3251.

 

Wilt u reageren op de ontwerp omgevingsvergunning?

  • U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar: het college van burgemeester en wethouder van ’s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch;

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij mevrouw Van Vark, tel. (073) 615 5494.

 

 

 

 

 

 

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning liggen met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen en het ontwerpbestemmingsplan ook op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

 

Op de voorbereiding en het te nemen besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat onder meer bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Crisis- en herstelwet is te raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

Naar boven