Omgevingsvergunning Tweelingstad - Het Sportcluster Slingerbos

Logo Harderwijk

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor de realisatie van een nieuwe accommodatie voor Het Sportcluster Slingerbos op het perceel Slingerbos 1.

De omgevingsvergunning Tweelingstad – Het Sportcluster Slingerbos ligt met ingang van 1 augustus gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden tegen de omgevingsvergunning beroep aantekenen bij de rechtbank. U kunt alleen beroep aantekenen als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend of indien u redelijkerwijze niet verweten kan worden dat u geen zienswijze ingediend heeft. Informatie: domein Ruimte, dhr. K. Kamphorst, tel 411911.

De omgevingsvergunning (NL.IMRO.0243.PB00233-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: https://services.meerinzicht.nl/HWK/RO/plannen/NL.IMRO.0243.PB00233-/NL.IMRO.0243.PB00233-0002). De omgevingsvergunning is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannentweelingstad.

 

Naar boven