Bestemmingsplannen onherroepelijk

Logo Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat de volgende bestemmingsplannen onherroepelijk zijn geworden.

Bestemmingsplan Buitengebied Epe, Herstelplan 2018

NL.IMRO.0232.BG069BuitengebiedH-VBP1 Het bestemmingsplan Buitengebied Epe, Herstelplan 2018 bevat een actuele planologisch juridische regeling voor die onderdelen van het bestemmingsplan Buitengebied die vernietigd zijn door de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Tevens bevat het bestemmingsplan enkele ambtshalve aanpassingen. In hoofdstuk 2 van de toelichting vindt u een toelichting op de diverse onderdelen van het bestemmingsplan.

Het vastgestelde bestemmingsplan heeft met ingang van 14 februari 2019 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan is een beroep ingesteld bij de Raad van State. Dat beroep is ingetrokken. Het bestemmingsplan is daarmee per 1 mei 2019 onherroepelijk geworden.

Vaststelling Wijzigingsplan Elspeterweg 53 Vaassen

NL.IMRO.0232.BG072Elspeterweg53-VWP1

Het vastgestelde wijzigingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling om de bestemming van het perceel plaatselijk bekend Elspeterweg 53 te Vaassen te wijzigen van Maatschappelijk naar Wonen.

Het vastgestelde wijzigingsplan heeft met ingang van 5 juni 2019 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling van het wijzigingsplan is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het wijzigingsplan is daarmee per 18 juli 2019 onherroepelijk geworden.

Ter inzage

U kunt de onherroepelijke bestemmingsplannen inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ’plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

De onherroepelijke bestemmingsplannen liggen op afspraak permanent voor een ieder ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. De bestemmingsplannen zijn ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

Naar boven