Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder

Logo Maasgouw

Burgemeester en Wethouders van Maasgouw maken bekend dat zij voornemens zijn hogere waarden vanwege wegverkeerslawaai en industrielawaai vast te stellen, als bedoeld in artikel 83 en artikel 59 van de Wet geluidhinder, ten behoeve van tien appartementen aan de Havenstraat 24-26 te Maasbracht.

De appartementen zijn onderdeel van een herontwikkeling voor de locatie aan de Havenstraat 24-26 in Maasbracht. De beoogde ontwikkeling betreft de realisatie van een appartementencomplex met twee commerciële ruimtes op de begane grond en tien appartementen op de verdiepingen. Een drietal bestaande panden zullen in verband met de nieuwbouw gesloopt worden.

 

Het ontwerpbesluit alsmede de overige relevante stukken liggen vanaf vrijdag 26 juli 2019 gedurende zes weken ter inzage in het publiekscentrum van de gemeente Maasgouw, Markt 36 te Maasbracht. Gedurende deze termijn kan door belanghebbenden ten aanzien van het ontwerpbesluit schriftelijk dan wel mondeling een zienswijze worden ingebracht. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Maasgouw, Postbus 7000, 6050 AA Maasbracht.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u tijdig telefonisch een afspraak te maken voor overleg via telefoonnummer 0475-85 25 00.

Maasbracht, 25 juli 2019

Naar boven