Omgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) ‘Nijmegen West - 10 (Uitbreiden kantoor Godfried Bomansstraat 31)’, Nijmegen

Logo Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen heeft op 21 december 2018 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het uitbreiden van het bestaande kantoor op de locatie Godfried Bomansstraat 31 te Nijmegen, kadastraal bekend, gemeente Neerbosch, sectie H, nummers 696 en 4822.

De aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer W.Z18.111110.01

Het betreft de volgende activiteiten:

A. het bouwen van een bouwwerk

B. het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, e.a.

C. het vellen of doen vellen van een houtopstand

Inzage

De definitieve omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Wilt u de stukken inzien, bel dan 024 751 7700 of stuur met vermelding van het OLO en/of zaaknummer een email naar wabo@odrn.nl. De eerste dag van de ter inzage legging is 25 juli 2019.

Tevens is de vergunning (en bijbehorende stukken) in te zien via de publicatie van de vergunningverlening in het elektronische Gemeenteblad van de gemeente Nijmegen op https://www.overheid.nl

Het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, is digitaal te raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.PB11010-VG01

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen de verleende vergunning kan van vrijdag 26 juli 2019 tot en met donderdag 5 september 2019 beroep worden ingesteld door belanghebbenden die het er niet mee eens zijn en die in de voorprocedure tijdig een zienswijze hebben ingediend als ook door belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend.

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in de dienen via het digitaal loket op https://loket.rechtspraak.nl Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Naar boven