Kennisgeving gewijzigd vastgestelde omgevingsvergunning: Icopal B.V., Hoendiep 316 te Hoogkerk, Groningen – Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Logo Groningen

Het college van burgemeester en wethouders van Groningen maken bekend dat zij besluiten om de, bij besluit van 23 augustus 2005, voor de inrichting op de locatie Hoendiep 316 te Groningen verleende omgevingsvergunning ambtshalve te wijzigen.

Terinzagelegging

Van de beschikking wordt kennisgegeven op de website van de gemeente Groningen, http://gemeente.groningen.nl/stadsberichten. De beschikking ligt vanaf 30 juli 2019 bij het Loket Bouwen en Wonen van de gemeente Groningen gedurende zes weken ter inzage.

Beroep

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen ten aanzien van de ontwerpbeschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank in Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen.

Groningen, 24 juli 2019

Burgemeester en Wethouders

Naar boven