VASTGESTELD GEWIJZIGD BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED 2010, HERZIENING 2016 NAAR AANLEIDING VAN DE TUSSENUITSPRAAK VAN DE RAAD VAN STATE

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2010, herziening 2016’ gewijzigd heeft vastgesteld op 24 juni 2019. Het besluit volgt uit de tussenuitspraak van de Raad van State over het vaststellingsbesluit van 3 april 2017.

 

Met dit besluit wordt een aantal gebreken in het oorspronkelijke besluit van 3 april 2017 hersteld De wijzigingen hebben betrekking op de locaties Heuf 31 te Beers (gewijzigde situering bestemmingsvlak Wonen), Boskamp 52 te Vianen (toestaan paardenfokkerij), Sint Hubertseweg ongenummerd te Haps ( schrappen aanduiding Recreatie op verbeelding) en de locatie Sint Hubertseweg 28 te Haps (toevoeging aanduiding ‘specifieke vorm van agrarische – overig agrarisch bedrijf’.

 

Het bestemmingsplan, vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van woensdag 24 juli 2019 tot en met dinsdag 3 september 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.18BPbuitengeb2016-VA02.

 

Tot en met 4 september 2019 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage, door belanghebbenden die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen ten opzichte van het eerder vastgestelde bestemmingsplan.

 

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage. Aan zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingesteld, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

 

Cuijk, 23 juli 2019

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven