Ontwerp omgevingsvergunning brandveilig gebruik kinderdagopvang Olen 50 Nuenen c.a.

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ontwerp omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 17 juli 2019 besloten in beginsel medewerking te verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteit: ‘het in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk met het oog op de brandveiligheid’ (artikel 2.1 lid 1 onderdeel d Wabo).

Het adres is Olen 50 in Nuenen en de aanvraag is geregistreerd onder nummer N-HZ-2019-0070. Het betreft het brandveilig gebruik voor een kinderdagopvang.

Ter inzage legging

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt met ingang van 23 juli 2019 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen. U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning inzien tijdens de openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis.

Indienen zienswijze

Tijdens de inzage termijn kan een ieder een zienswijze, bij voorkeur schriftelijk, kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (040) 2631 631.

Nuenen, 22 juli 2018

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven