Ontwerp omgevingsvergunning Oude Weisestraat 2-1 Afferden ter inzage

Logo Druten

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken bekend, dat ter inzage ligt het ontwerpbesluit voor het verlenen van een omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo voor het realiseren van één nieuwe woning op het perceel Oude Weisestraat 2-1 in Afferden. De afwijking betreft het toevoegen van één extra woning bij de reeds bestaande woning op het perceel.

 

Het ontwerpwijzigingsplan ligt, met het bijbehorende stukken, vanaf 25 juli 2019 gedu-rende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Heuvel 1 in Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur. Het ontwerpbesluit, met het bijbehorende stukken, wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de website van de gemeente en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0225.OVAFFoudeweisest-1902. De bronbestanden zijn beschikbaar op www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/NL.IMRO.0225.OVAFFoudeweisest-1902. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0225.OVAFFoudeweisest-1902.

 

Tijdens bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar gemotiveerde zienswijze over het de ontwerp omgevingsvergunning en de bijhorende stukken schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij college van burgemeester en wethouders (Postbus 1, 6650 AA Druten). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de mevrouw S. Welbers van het team Gebiedsontwikkeling op telefoonnummer 088 432 70 00. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tijdens bovengenoemde termijn kunnen de ter inzage gelegde stukken worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

 

 

Druten, 24 juli 2019

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris, de burgemeester,

mr. drs. A.J.E.M. Buise-Jansen mevrouw C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld

Naar boven