Ontwerp wijzigingsplan Dronten – Hanzekwartier – De Noord 34 (20401) en Intrekking omgevingsvergunning Milieu De Noord 34.

Logo Dronten

artikel 3.6. lid a Wro

artikel 2.1 lid 1 onderdeel e onder 2e, artikel 2.33 tweede lid onder b en artikel 2.31 2e lid onder b van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

 

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp wijzigingsplan " wijzigingsplan " Dronten – Hanzekwartier – De Noord 34 (20401)"met het ontwerp intrekkingsbesluit omgevingsvergunning milieu ter inzage ligt. De plannen betreffen het perceel De Noord 34 te Dronten. Dit plan regelt dat de toestemming voor het LPG tanken uit het plan en de vergunning verwijderd wordt

 

U kunt de betreffende stukken van 25 juli 2019 tot en met 5 september 2019 op afspraak inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het bestemingsplan is ook beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en beide stukken staan op www.dronten.nl.

 

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van de gemeente Dronten, t.a.v. team Gebiedsontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met mw. Van den Heuvel, via telefoonnummer: 14 0321

 

Na vaststelling van het wijzigingsplan en het intrekken van de omgevingsvergunning milieu door het college liggen de plannen ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of een voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.

 

Dronten, 24 juli 2019.

 

 

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven