Bestemmingsplan ‘Herziening bedrijfsperceel Oosthoutlaan, Sassenheim' (gewijzigd) vastgesteld

Logo Teylingen

De gemeente Teylingen heeft op 11 juli 2019 het bestemmingsplan ‘Herziening bedrijfsperceel Oosthoutlaan, Sassenheim’ (gewijzigd) vastgesteld.

Terinzagelegging

Het raadsbesluit en het gewijzigde vastgestelde bestemmingsplan ‘Herziening bedrijfsperceel Oosthoutlaan, Sassenheim’ liggen van donderdag 25 juli tot en met donderdag 5 september 2019 ter inzage.

Gewijzigde vaststelling

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. De wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn weergegeven in de ‘nota van wijzigingen’ en hebben betrekking op de motivering in de toelichting van het bestemmingsplan (stikstof) en op begrip 1.30 van het bestemmingsplan.

Inzien

U kunt het bestemmingsplan inzien bij het contactcentrum van het Gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 te Sassenheim. 

De digitale versie van dit vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op onze website www.teylingen.nl vindt u een link naar de digitale versie van dit vastgestelde bestemmingsplan.  

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.) 

Beroep

Van vrijdag 26 juli tot en met donderdag 5 september 2019 is het instellen van be­roep mogelijk voor:

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren hebben gebracht.

  • 2.

    belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tij­dig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

  • 3.

    iedere belanghebbende wat betreft de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststel­ling ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft aange­bracht. 

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.  

Inwerkingtreden van het bestemmingsplan

Het vaststellingsbesluit treedt op vrijdag 6 september 2019 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.  

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Ron van der Geest van domein Ruimte via telefoonnummer 14 0252 of via r.vandergeest@hltsamen.nl.

Naar boven