Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan “Westerwijk 10, Diessen”

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van vrijdag 25 januari 2019 voor iedereen ter inzage ligt, het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan (artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening):

 

“Westerwijk 10, Diessen”

 

Bij de vaststelling zijn ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan, zoals dit eerder ter inzage lag, enkele wijzigingen aangebracht:

 

  • 1.

    Een strook behorende bij het bouwvlak bij Westerwijk 11, wordt buiten dit plangebied gelaten;

  • 2.

    Het landschapsinpassingsplan wordt als bijlage bij de planregels gevoegd;

  • 3.

    De afwijkingsbepaling voor bed & breakfast in vrijstaande bijgebouwen wordt toegevoegd aan de planregels. 

    Het gewijzigde wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 25 januari 2019 gedurende zes weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl). Het wijzigingsplan is daarnaast digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0798.WPWesterwijk10-VG01

 

Omschrijving plan

Met onderhavig wijzigingsplan wordt een deel van de bestemming ‘Agrarisch’ omgezet naar de bestemming ‘Wonen’, waarbij het agrarisch bouwvlak komt te vervallen.

 

Ligging plangebied

De planlocatie betreft Westerwijk 10 in Diessen, kadastraal bekend gemeente Hilvarenbeek, sectie P, nummer 804. Het plangebied is gelegen ten zuidwesten van de kern Diessen.

 

Beroep

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in straat zijn geweest om tijdig een zienswijze bij het college in te dienen en belanghebbenden het niet eens zijn met de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht. Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de genoemde Afdeling.

 

Hilvarenbeek, 24 januari 2019

 

burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

  

burgemeester

de heer R.F.I. Palmen

secretaris de heer F.M. Jansen

  

Naar boven