Omgevingsvergunning Loostraat ong. naast nr. 40, Loo

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat zij op 17 juli 2019 hebben verleend:

 

de omgevingsvergunning Loostraat ong. naast nr. 40 te Loo (registratienummer 18SZ1302 / Z/18/044182).

 

De omgevingsvergunning voorziet in het bouwen van een woning met aangebouwde bijkeuken en berging in plan Westreenen. De aanvraag gaat over de percelen kadastraal bekend gemeente Duiven, sectie H, nr(-s) 1701 (ged), 1705 en 1721, plaatselijk bekend als Loostraat ong. naast nr. 40 te Loo. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende onderdelen:

  • 1.

    Bouw

  • 2.

    Handelen in strijd met regels RO

  • 3.

    Uitrit aanleggen of veranderen

 

Inzien

Het besluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 25 juli 2019 tot en met woensdag 4 september 2019 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis bij het Loket Omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Voor inzage van de stukken kunt u een afspraak maken met het Loket Omgevingsvergunning via omgevingsvergunning@1stroom.nl of via telefoonnummer 088 695 3000.

 

Daarnaast is de omgevingsvergunning digitaal in te zien op http://0226.roview.net of op www.ruimtelijkeplannen.nl 

 

Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0226. OVLOO013-VS01

 

Beroep

Van vrijdag 26 juli 2019 tot en met donderdag 5 september 2019 kan beroep worden ingesteld bij Rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem

 

Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp besluit;

  • die aannemelijk kan maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp besluit.

 

De omgevingsvergunning treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Voor een schorsing dient binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland. Dit kan alleen door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Voor zowel het indienen van een beroepschrift, als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogte van deze griffierechten zijn te vinden via www.rechtspraak.nl.

  

Meer informatie

Voor vragen over deze publicatie of inzage in de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met behandelend ambtenaar de heer Jan Pater van 1Stroom. 1Stroom werkt voor de gemeente Duiven en de gemeente Westervoort. Hij is eveneens bereikbaar via telefoonnummer 088 695 3000.

Naar boven