Beschikking Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Uitgebreide Voorbereidingsprocedure, aanleg zonne-eiland, nabij Milligerplas (zaaknummer 23594-2019)

Logo Zwolle

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht besloten hebben de vergunning te verlenen voor:

  • Locatie : nabij Milligerplas te Zwolle

  • Voor : het aanleggen van een zonne-eiland in het centrale landschap van Breezicht voor het plaatsen van zonnepanelen

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 juli t/m 29 augustus 2019 ter inzage bij de afdeling Fysieke Leefomgeving, Lübeckplein 2 te Zwolle, na telefonische afspraak via telefoonnummer 14038, en vraag naar de sectie Bouwtoezicht.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende (artikel 8:1 Algemene wet bestuursrecht).

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingebracht, geen bezwaar heeft gemaakt of geen administratief beroep heeft ingesteld, kan geen beroep instellen bij de administratieve rechter.

Op grond van artikel 6:7 Awb bedraagt de termijn voor het indienen van een beroepschrift 6 weken. De termijn vangt aan met ingang van de dag na de dag waarop een exemplaar van de beschikking ter inzage is gelegd (artikel 6:8, vierde lid, Awb).

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na het einde van de beroepstermijn tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking treedt dan niet in werking voordat de Voorzieningenrechter een uitspraak heeft gedaan. Het beroepschrift richt u aan de sector bestuursrecht van de rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.

Naar boven