Ontwerpbesluit omgevingsvergunning woningsplitsing Velsdijk 10 te Aalten

Logo Aalten

Er is een plan ingediend voor woningsplitsing van de woning Velsdijk 10 te Aalten. Dit plan past niet in het geldende bestemmingsplan omdat er ter plaatse maar één woning is toegestaan.

Het college wil meewerken aan dit plan met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (projectbesluit) en afwijken van het bestemmingsplan.

Inzien

Met ingang van donderdag 18 juli 2019 ligt het ontwerpbesluit met bijlagen gedurende zes weken ter inzage. Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.OV00021-ON01) of via onze website www.aalten.nl/ruimtelijkeplannen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien op het gemeentekantoor aan de Hofstraat 8 in Aalten.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van 'zienswijze omgevingsvergunning Velsdijk 10 Aalten'.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een reactie te geven kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via telefoonnummer (0543) 49 33 33.

 

Naar boven