Omgevingsvergunning Eind 40 gemeente Nederweert

Logo Nederweert

De vergunning betreft het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan “Buitengebied Nederweert”  via omgevingsvergunning, zoals bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a ten derde Wabo. ( kenmerk UV 20190018)

Vergunning wordt gevraagd voor het oprichten van een restaurant, het exploiteren van een maïsdoolhof en het realiseren van camperplaatsen op de locatie Eind 40 te Nederweert. .

Er zijn geen zienswijzen ingekomen op het ontwerp-besluit. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp-besluit.

Het kenmerk is NL.IMRO.0946.BAEind402019-VA01.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 19 juli t/m 29 augustus 2019 bij de centrale klantenbalie of op afspraak. Het instellen van beroep is vanaf de dag na terinzagelegging t/m 30 augustus 2019mogelijk voor belanghebbenden bij de Sector Bestuursrecht van Rechtbank Limburg. U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van Rechtbank Limburg. Dit kan ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Raadpleeg deze bekendmaking op onze website. Bellen mag ook met een medewerk(st)er van het team Ruimte en Wonen.

 

Nederweert, 18 juli 2019

Burgemeester en wethouders van Nederweert

Naar boven