Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan, 1e Partiële Herziening Kamphuizerpolder - Buitenlust, Oegstgeest

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 1e Partiële Herziening Kamphuizerpolder - Buitenlust met identificatiecode NL.IMRO.0579.1phBPKampBuit-ON01, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 18 juli 2019 tot 28 augustus 2019 ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan voor de uitbreiding van de basisschool 'Het Dok' ligt tussen Rijnsburgerweg en de bestaande bebouwing van 'Het Dok'. Ten zuiden van de uitbreiding liggen woningen. Ten noorden wordt een aangrenzend gezondheidscentrum gerealiseerd.

De rijwoningen worden ten noorden van de basisschool gerealiseerd. Deze locatie loopt tussen de Rijnsburgerweg en de Valkenburgerweg. Het plangebied maakt deel uit van de ontwikkellocatie Buitenplaats Reijnwijde.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente www.oegstgeest.nl> bestemmingplannen> nu-ter-inzage. Ook kunnen de stukken gedurende deze termijn bij de receptie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest worden ingezien. Nadere informatie is verkrijgbaar bij Team Ruimte, onderdeel Beleid en Advies, telefoonnummer 14071.

Zienswijzen

Gedurende deze termijn kan een ieder gemotiveerd zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijk zienswijze. Vermeld altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen nemen wij niet in behandeling. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest o.v.v.: Z/19/124555, zienswijze 1e Partiële Herziening Kamphuizerpolder - Buitenlust. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met een medewerker van Team Ruimte, onderdeel Beleid en Advies.

 

Naar boven