Ontwerpbestemmingsplan ‘Heitrak 29, Liessel’

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Heitrak 29, Liessel’ (NL.IMRO.0762.BP201907-B001) en de daarbij horende bijlagen ter inzage wordt gelegd.

Voor welk gebied is dit?

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Heitrak 29, Liessel,  kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie U, nummer 33. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kunt u informatie bij het Klantcontactcentrum inwinnen of u kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen.

Wat zijn de plannen?

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de beëindiging van de intensieve veehouderij (varkensbedrijf) en het op de locatie voorzetten van een agrarische bedrijf (vollegrondsteelt) met daarbij recreatieve nevenactiviteiten, waaronder een kampeerterrein voor maximaal 25 kampeermiddelen en 4 recreatieverblijven.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende bijlagen liggen ter inzage. Het bestemmingsplan zelf bestaat uit de verbeelding en de regels, en een daar bijbehorende toelichting.

Wanneer ligt dit ter inzage?

Alle stukken liggen met ingang van 19 juli 2019 gedurende 6 weken ter inzage.

Waar is dit terug te vinden?

Alle stukken kunt u op de volgende manieren raadplegen:

 

 

Wat betekent dit voor u?

 

Zienswijze

Iedereen kan tijdens de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Klantcontactcentrum, via ons algemene telefoonnummer (0493) 38 77 11.

 

Hoorzitting

Wij stellen indieners van een zienswijze in de gelegenheid om hun ingediende zienswijze mondeling toe te lichten voor de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Geef dan in uw zienswijze aan, dat u gehoord wilt worden door de Hoorcommissie. U ontvangt dan een uitnodiging voor de Hoorcommissie.

  

Heeft u vragen?

Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) 38 77 11.

Naar boven