Ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen ‘twee-onder-een-kapwoning Baan 2A IJsselmuiden’

Logo Kampen

Het college maakt bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een twee-onder-een-kapwoning op het perceel Baan 2A te IJsselmuiden.

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 4 juli 2019 besloten om naar aanleiding van deze aanvraag omgevingsvergunning een ontwerp verklaring van geen bedenkingen (hierna vvgb) af te geven.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning omvat de volgende activiteiten:

  • 1.

    het bouwen van een bouwwerk, art. 2.1, eerste lid, onder a van de Wabo;

  • 2.

    het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, art. 2.1, eerste lid, onder c van de Wabo.

Planbeschrijving

Het voornemen is om de bestaande bedrijfsloods te slopen en op dit perceel een twee-onder-een-kapwoning te bouwen. Hiervoor is afwijking van de geldende planologische regeling (het bestemmingsplan De Zodde) nodig, omdat de werkzaamheden op grond van de geldende regels niet mogelijk zijn.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp-vvgb liggen met ingang van 17 juli 2019 tot en met 28 augustus 2019 tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991263-OW01.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van Kampen. Zienswijzen tegen de ontwerp-vvgb richt u aan de gemeenteraad van Kampen. Het postadres is Postbus 5009, 8260 GA Kampen.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit dan wel de ontwerp-vvgb de zienswijze betrekking heeft.

Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de afdeling Fysieke leefomgeving, telefoonnummer 14 038.

 

Naar boven