Ontwerpwijzigingsplan Heezerenbosch 25 Heeze

Logo Heeze-Leende

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om het bestemmingsvlak “Agrarisch –Agrarisch Bedrijf” van de paardenhouderij aan de locatie Heezerenbosch 25 te Heeze te vergroten van 7.578 m² tot ca 1,5 ha. 

 

Op de locatie is reeds vele jaren een paardenhouderij gevestigd. Initiatiefnemer heeft na aankoop de bestaande bedrijfsgebouwen aanzienlijk verbeterd en geïnvesteerd in het onderhoud van het erf. Daarmee is de locatie aanzienlijk opgeknapt en is een hoogstaand bedrijf ontstaan dat een mooi geheel is in de omgeving. Het bedrijf is na haar vestiging in Nederland op de huidige locatie gezien de grote bedrijvigheid in de regio op het gebied van top springpaarden groeiende en de huidige voorzieningen zijn niet meer toereikend. Daarom is initiatiefnemer voornemens om het bedrijf uit te breiden met een binnenrijbak, professionele buiten springpiste en diverse overige voorzieningen.

 

Het ontwerpwijzigingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 18 juli 2019 tot en met woensdag 28 augustus 2019 tijdens de openingsuren ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. Het ontwerpwijzigingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.heeze-leende.nl. 

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan het college van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA te Heeze. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling kenbaar te maken wordt u verzocht een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzagelegging in te dienen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de gemeente (040-2241400). U zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijzen kunt weergeven.

Naar boven