Bestemmingsplan ‘De Dreef ong. Dodewaard’

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken, overeenkomstig artikel 3.8, derde lid van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij bij besluit van 3 juli 2019 het bestemmingsplan ‘De Dreef ong. Dodewaard’ hebben vastgesteld.

Dit ontwerpbestemmingsplan maakt de realisatie van een bouwperceel in het agrarisch buitengebied mogelijk, waardoor een bomenloods en bedrijfswoning kan worden gebouwd. Het plangebied van het bestemmingsplan is gelegen in het buitengebied, ten westen van de kern Dodewaard aan De Dreef (ten zuiden van het perceel De Dreef 12).

Inzageperiode: 18 juli 2019 t/m 29 augustus 2019

Inzageplaatsen:

 

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen over het ontwerp bestemmingsplan, kunnen gedurende voornoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Opheusden, 17 juli 2019

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven