Ontwerp wijzigingsplan “landgoed de Wittenburg 3/4" van bestemmingsplan Landelijk Gebied 2015 ter inzage

Logo Wassenaar

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wassenaar maakt op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 24 januari 2019, gedurende zes weken het ontwerp wijzigingsplan “landgoed de Wittenburg 3/4” voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerp wijzigingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder IDN: NL.IMRO.0629.WPLG2015Wittenburg-ON01

Het plan voorziet in wijziging van de bestemming van het koetshuis van Landgoed De Wittenburg van de bestemming “Maatschappelijke doeleinden” naar “Wonen”.

Gedurende de termijn dat het ontwerp wijzigingsplan ter inzage ligt, kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan: het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL Wassenaar.

Indien u uw zienswijze mondeling wilt indienen, dient u uiterlijk een week voor het einde van de terinzagetermijn contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 14070 voor het maken van een afspraak.

 

het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar

Wassenaar 23 januari 2019

Naar boven