Partiële herziening Nijmegen ‘Hof van Holland – Centrumgebied - 1 (woningbouw)’, Lent (Nijmegen)

Logo Nijmegen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen zijn voornemens om, met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening, de partiële herziening Nijmegen Hof van Holland – Centrumgebied - 1 (woningbouw) aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen.

Het plangebied heeft betrekking op een deel van de Graaf Alardsingel en ten zuiden daarvan gelegen gronden. Het plangebied wordt aan de oostzijde begrensd door de spoorlijn Arnhem-Nijmegen. Ook bevindt zich daar de onderdoorgang naar het zogenoemde "splitsingspunt" (scheiding Prins Maurits- singel/ Graaf Alardsingel). Ten zuiden van het plangebied bevinden zich binnendijks gelegen gronden met onder meer het Fort Beneden Lent.

Inzage

De partiële herziening, met de bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van vrijdag 12 juli tot en met donderdag 22 augustus 2019) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen en het Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark 7 te Lent.

Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.PH26001-ON01

Zienswijze

In de periode van vrijdag 12 juli tot en met donderdag 22 augustus 2019 kan eenieder conform artikel 3:15 Algemene wet bestuursrecht een zienswijze over de partiële herziening  indienen bij de gemeenteraad, t.a.v. de afdeling Projectmanagement en Ruimtelijke Kwaliteit (bureau PK30), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Het is ook mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen via https://www.nijmegen.nl (zoek op ‘bestemmingsplan’). Inloggen met DigiD - of voor bedrijven met Eherkenning - is hierbij verplicht.

Naar boven