Vastgestelde projectomgevingsvergunning ‘Kleine Matenweg 1, Zevenaar’

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een projectomgevingsvergunning in afwijking van de beheersverordening ‘Buitengebied Zevenaar’ heeft vastgesteld. De projectomgevingsvergunning heeft betrekking op de legalisatie van opslag van derden in een bestaande loods en het aanbrengen van brandcompartimentering op het perceel Kleine Matenweg 1 te Zevenaar.  

Inzage

De vastgestelde projectomgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 10 juli 2019 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De projectomgevingsvergunning is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.PV00KLEINEMWEG-VA01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Beroep

Van 11 juli 2019 tot en met 22 augustus 2019 kan tegen de projectomgevingsvergunning beroep worden ingesteld door:

 

een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig een zienswijze tegen het ontwerp projectomgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken;

 

In een beroepschrift moet u in ieder geval vermelden: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep instelt. Het beroepschrift kunt u sturen naar: Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

In werking treden projectomgevingsvergunning

Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank een voorlopige voorziening (schorsing) worden gevraagd.

 

Zevenaar, 9 juli 2019

Naar boven