Onherroepelijk bestemmingsplan 'Bokkerijder 12a Waterlaat, Bergeijk'

Logo Bergeijk

Het op 26 februari 2019 vastgestelde bestemmingsplan ‘Bokkerijder 12a Waterlaat, Bergeijk’ is onherroepelijk geworden, omdat geen beroepen tegen het bestemmingsplan zijn ingediend.

Het bestemmingsplan ‘Bokkerijder 12a Waterlaat, Bergeijk’ regelt, dat op het braakliggende terrein naast de bedrijfshal op nummer 12 een bedrijfshal mag worden gebouwd voor de opslag van parfums, shampoos, handcrèmes e.d.. Een gedeelte daarvan zoals de opslag van parfums in kleine flesjes bestaat uit brandbare stoffen, bekend als ADR, klasse 3. De bedrijfshal is daardoor een bedrijf dat onder het Besluit externe veiligheid inrichtingen valt en aan extra (brand)veiligheidseisen moet voldoen. De toelichting van het bestemmingsplan vertelt onder andere uitgebreider over het bedrijf en de veiligheid. Voor het inzien van het plan moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch (0497 551455) of via de receptie. Tegen vergoeding kan een exemplaar van het bestemmingsplan worden verkregen.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen (ropubliceer) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daar kunt u onder andere het bestemmingsplan vinden via het identificatienummerNL.IMRO.1724.BPBbkr1080-VAST.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

H.A.J. Loos

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven