Omgevingsvergunning Hoofdweg 47A Oldelamer (boerderij bij Hoofdweg 58)

Logo Weststellingwerf

 

Burgemeester en wethouders hebben op 14 januari 2019 een omgevingsvergunning verleend voor het adres Hoofdweg 47A te Oldelamer. De vergunning geldt voor de bouw van een nieuwe opslagloods voor met name de stalling van de landbouwvoertuigen. Het nieuwe gebouw past niet binnen de bouwregels van het bestemmingsplan Buitengebied 2014. Het plan voldoet wel aan de beleidsmatige uitgangspunten van gemeente en provincie voor vergroting van agrarische bouwpercelen.

Procedure

Voor de omgevingsvergunning is de uitgebreide procedure van artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3º Wabo toegepast. De daarvoor vereiste ruimtelijke onderbouwing is aanwezig. Ook heeft de gemeenteraad een definitieve verklaring van geen bedenkingen verleend.

Ter inzage

Deze omgevingsvergunning ligt tot en met 27 februari 2019 ter inzage op het gemeentehuis, Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. U kunt ook www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan tot en met 27 februari 2019 beroep worden ingesteld bij Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen of via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Om te kunnen inloggen hebt u een elektronische handtekening nodig (DigiD). Het indienen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

 

Naar boven