Voornemen verlening omgevingsvergunning met afwijking bestemmingsplan bouw zonnepark op agrarische gronden nabij Coevorderkanaal 11 in Coevorden

Logo Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden is van plan om omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een zonnepark op agrarische gronden nabij Coevorderkanaal 11 in Coevorden (zaaknummer 14189-2018). Hiervoor heeft de gemeenteraad op 9 juli 2019 een ontwerp verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing.

Het ontwerp besluit en de aanvraag met de bijbehorende stukken kunnen op afspraak op werkdagen vanaf 13 juli 2019 tot en met 23 augustus 2019 worden ingezien in het Klantcontactcentrum Hof van Coevorden, Kasteel 1 te Coevorden.

Als u een toelichting op de stukken wenst neemt u dan contact op met de afdeling Leefomgeving, team omgevingsontwikkeling.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn een zienswijze tegen het verlenen van de omgevingsvergunning en afgifte van de verklaring van geen bedenkingen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.

Coevorden, 12 juli 2019.

Naar boven