Vastgesteld bestemmingsplan ‘Uitbreiding Aaltense Goor’

Logo Aalten

De gemeenteraad heeft op 3 juli 2019 het bestemmingsplan ‘Uitbreiding Aaltense Goor’ gewijzigd vastgesteld. Dit bestemmingsplanplan voorziet in een natuurbestemming voor een perceel dat aansluit aan de oostzijde van het Aaltense Goor, langs de Boterdijk in Aalten. Dit gebied maakt onderdeel uit van het project Aaltense Goor-Zwarte Veen. Dit project voorziet in landbouwstructuurverbetering, natuurontwikkeling, waterberging en water vasthouden, recreatief medegebruik en landschapsbeleving van het gebied.

Inzien

Met ingang van woensdag 10 juli 2019 ligt het raadsbesluit met bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage. Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.BP00098-VG01) of via onze website www.aalten.nl/ruimtelijkeplannen onder Inwoners / Wonen en bouwen / Ruimtelijke plannen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor (Hofstraat 8 Aalten).

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Wel is er een wijziging in het plan aangebracht. Deze heeft betrekking op een kleine correctie van het plangebied ter plaatse van de woningen Goordijk 1-3. Een belanghebbende kan gedurende de beroepstermijn beroep instellen. De beroepstermijn is van donderdag 11 juli 2019 tot en met woensdag 21 augustus 2019. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via telefoonnummer (0543) 49 33 33.

 

Naar boven