Gemeente Zeewolde, Uitwerkingsplan Parkkwartier Zuid 6 patio’s vastgesteld

Logo Zeewolde

Op 2 juli 2019 heeft het college het uitwerkingsplan Parkkwartier Zuid 6 patio’s Weerribben, met ID nummer NL.IMRO.0050.UPParkkwartier6pw-VS01. (ongewijzigd) vastgesteld.

Het uitwerkingsplan is begrensd door de nog in te vullen kavels aan de Noordkant van de Weerribben (Polderwijk Parkkwartier Zuid). Het plan voorziet in een uitwerking van 6 patiowoningen aan de noordkant van de Weerribben.

Ter inzage

Het uitwerkingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 10 juli 2019 gedurende 6 weken ter inzage bij het Publiekscentrum van het gemeentehuis in Zeewolde. U kunt het bestemmingsplan ook raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een belanghebbende:

  • -

    die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • -

    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • -

    die zich niet kan vinden in de bij de vaststelling van het plan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan;

 

kan vanaf donderdag 11 juli 2019 tot en met woensdag 21 augustus 2019 tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Dit kan ook online via het Digitaal Loket van de Raad van State.

 

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 22 augustus 2019, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan ook online via het Digitaal Loket van de Raad van State.

In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

 

Naar boven