Ontwerpbestemmingsplan “Kerkakkers 2019”; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ontwerpbestemmingsplan

Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk vijf vrijstaande woningen te realiseren op twee percelen aan weerszijden van de Kerkakkers nabij de Smits van Oyenlaan in Gerwen.

 

Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder

Voor de realisatie van dit plan kan niet worden voldaan aan de voorkeurswaarde voor geluidsbelasting uit de Wet geluidhinder voor de oprichting van woningen. Omdat kan worden voldaan aan ontheffingsvoorwaarden is het college van burgemeester en wethouders voornemens hogere waarden voor de toelaatbare geluidsbelasting vast te stellen.

 

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan “Kerkakkers 2019” en het ontwerpbesluit hogere waarden ligt met ingang van 11 juli 2019 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl 

Het ontwerpbestemmingsplan “Kerkakkers 2019” kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0820.BPGerwenKerkak2019-C001

 

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Binnen de termijn van terinzageligging kan een gemotiveerde zienswijze worden ingediend met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan .

Een schriftelijke zienswijze met betrekking tot het bestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen.

Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de heer G.J. Andriessen van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631631).

 

Zienswijzen ontwerp hogere waardenbesluit

Gedurende voornoemde termijn kunnen belanghebbenden ook een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbesluit hogere grenswaarden.

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan burgemeester en wethouder van Nuenen, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen.

Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de heer G. Koops van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631631).

Nuenen, 10 juli 2019

Burgemeester en wethoudes van Nuenen c.a.

Naar boven