Omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen 33 appartementen en 6 woningen Herenweg e.o., Warmond

Logo Teylingen

 

Burgemeester en wethouders van Teylingen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het bouwen van 33 appartementen op de percelen Van Duvenvoordestraat 27-41 en Van Leydenstraat 2-24 en de bouw van 6 rijwoningen op de percelen Herenweg 39a-39h en Lockhorstlaan 2-8 in Warmond. De omgevingsvergunning heeft besluitnummer 20161545.

Procedure

De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van de procedure als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Onderdeel van deze procedure is een door de raad af te geven verklaring van geen bedenkingen. In de vergadering van 30 maart 2017 heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Over de ontwerp-omgevingsvergunning, die in het voorjaar 2018 ter inzage heeft gelegen, zijn zienswijzen ingebracht. In de vergadering van 27 september 2018 heeft de raad een (definitieve) verklaring van geen bedenkingen afgegeven. Hierna hebben wij de omgevingsvergunning verleend op 17 januari 2019.

Inzien

De omgevingsvergunning met bijlagen (IMRO-code: NL.IMRO.1525.OMGVG2018WAR10023-VA01) en de verklaring van geen bedenkingen liggen vanaf donderdag 24 januari 2019 tot en met woensdag 6 maart 2019 ter inzage in het Gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

De digitale versie kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op www.teylingen.nl vindt u een link naar de omgevingsvergunning. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.) 

Beroep

Op grond van artikel 8.1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden met ingang van donderdag 24 januari 2019 tot en met woensdag 6 maart 2019 beroep instellen bij de rechtbank te Den Haag, sector bestuursrecht. In principe staat het beroep open voor belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht over de ontwerp-omgevingsvergunning. Tegen de uitspraak van de rechtbank kan hoger beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voorlopige voorziening

Ook kunnen belanghebbenden – voor zover zij daarbij een spoedeisend belang hebben – op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de Voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning treedt in werking op 7 maart 2019, tenzij binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie Team Vergunningen of Team Planvorming via telefoonnummer 14 0252 of via e-mail gemeente@teylingen.nl.

 

Naar boven