Ontwerpbesluit weigering Verklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning m.b.t. aanvraag omgevingsvergunning naast Achterweg Zuid 49 Lisse (sectie B 3242) ter inzage

Logo Lisse

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, gelet op Wet algemene bepalingen

Omgevingsrecht (wabo), een ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en een ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen ter inzage liggen. Deze ontwerpbesluiten hebben betrekking op de aanvraag omgevingsvergunning voor het willen realiseren van een tuinbouwkas met bedrijfsruimte op het perceel grond naast Achterweg Zuid 49 te Lisse (sectie B 3242).

Ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen.

Op 20 juni 2019 heeft de gemeenteraad een ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen afgegeven zoals bedoeld in artikel 2.27 van de Wabo, voor het niet afwijken van het ter plaatse geldende bestemmingsplan Woongebied- Engelhof 2012.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en alle daarbij behorende stukken en het ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen liggen voor een periode van 6 weken vanaf 10 juli tot en met 20 augustus ter inzage, conform artikel 3.10 van de Wabo.

locatie

Het perceel grond waarop de ontwerpbesluiten betrekking hebben staat bekend als Lisse, sectie B nummer 3242 (naast Achterweg Zuid 49).

Inhoud plan

De aanvraag omgevingsvergunning betreft de voorgenomen realisatie van een tuinbouwkas met bedrijfsruimte.

Inzien

U kunt het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen inzien op het gemeentehuis van Lisse. De digitale versies van het ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen en van de ontwerp weigering omgevingsvergunning met bijbehorende bestanden kunt u inzien op www.lisse.nl onder de zoekterm/rubriek “ter inzage”.

Zienswijzen

Binnen de termijn dat het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit weigering van een verklaring van geen bedenkingen ter inzage liggen, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen.

Een zienswijze gericht tegen het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning dient gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse.

Een zienswijze gericht tegen het ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen dient gericht te worden aan de gemeenteraad van de gemeente Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse.

Openbaar

Als u een zienswijze indient, dan kan iedereen uw zienswijze inzien. Uw zienswijze wordt niet geanonimiseerd. Hierdoor worden uw naam, adres en woonplaats op het internet zichtbaar.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Koopman en/of de heer M. Randsdorp via 14 0252 of via de e-mail: omgevingsvergunningen@hltsamen.nl.

Naar boven