Ontwerpbestemmingsplan Slagterslaan 32, Berkhout (gemeente Koggenland)

Logo Koggenland

Ontwerpbestemmingsplan Slagterslaan 32, Berkhout

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Slagterslaan 32, Berkhout voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud

Het bestemmingsplan heeft tot doel een verbetering van de ruimtelijke en milieusituatie mogelijk te maken op en rond het perceel, waarop een manege is gevestigd. Het bestemmingsplan biedt de planologische mogelijkheid voor interne verschuiving en nieuwbouw op het perceel.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 8 juli 2019 6 weken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop “in procedure”. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u bovendien digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.1598.BPKherzKomplan0013-on01. Ook is er de mogelijkheid om het plan in te zien op het gemeentehuis bij de afdeling Wonen & Ondernemen (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het bestemmingsplan inzien.

Zienswijze indienen

Vanaf 8 juli t/m 19 augustus 2019 (6 weken) heeft een ieder de mogelijkheid schriftelijk of mondeling een zienswijze in te dienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Wonen & Ondernemen. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Gemeente Koggenland, 5 juli 2019

Naar boven