Ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied, herziening Alvershool ongenummerd Ruimte voor ruimte 2019'; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat met ingang van 9 juli 2019 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied, herziening Alvershool ongenummerd Ruimte voor ruimte 2019'.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw van een Ruimte voor Ruimte-woning mogelijk aan de Alvershool ongenummerd te Nuenen.

Het ontwerp van het bestemmingsplan kan worden ingezien bij de receptie op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen.

Het ontwerp bestemmingsplan Alvershool ongenummerd is ook raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Plannaam of –nummer’. Vul daar de naam van het bestemmingsplan in of zoek op de plancode: NL.IMRO.0820.BPBGAlvershoongRvR-C001

Het plan kan ook rechtstreeks worden geraadpleegd via deze link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0820.BPBGAlvershoongRvR-C001

 

Een ieder kan binnen de termijn van tervisieligging een zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de Gemeenteraad van Nuenen, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen.

Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend bij de heer T. van den Waardenburg van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631673).

 

Nuenen, 8 juli 2019

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven