Ontwerp-uitwerking Skoatterwâld (Middenzone Oost, deel 2)

Logo Heerenveen

betreft gronden ten noorden van de Potsenmaker en ten westen van de (doorgetrokken) Stadhouderlaan

 

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van donderdag 11 juli 2019, gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt, de ontwerp-uitwerking Skoatterwâld (Middenzone Oost, deel 2), met bijbehorende stukken.

Het plangebied ligt in Heerenveen, ten oosten van de het woongebied De Creek (in aanbouw).

Ontwerp-uitwerking

In de uitwerking worden regels vastgelegd voor de inrichting van het gebied met woningen, wegen, groen en water. Het aantal woningen dat gebouwd kan worden bedraagt ten hoogste 38. In het plangebied worden circa 58 openbare parkeerplaatsen aangelegd.

Inzage

De ontwerp-uitwerking en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad "Bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft de ontwerp-uitwerking en de bijbehorende stukken op te roepen via het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.SkoatterwaldMZ02-OW01) van de ontwerp-uitwerking.

De ontwerp-uitwerking en de bijbehorende stukken kunnen tevens gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen zowel schriftelijk, mondeling als digitaal zienswijzen indienen op de ontwerp-uitwerking.

 Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN.

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

 Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer Gerrit Haanstra, telefoon 0513-617740.

 

Digitaal

Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend op www.heerenveen.nl, door “zienswijze” in te voeren in het zoekveld.

Naar boven