Bekendmaking Het Laag 2

Logo Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat de gemeenteraad op 4 juli 2019, nr. RVB19-0041, heeft besloten een Verklaring van geen bedenkingen als bedoeld in artikel 6.5, eerste lid, van het Besluit omgevingsrecht (Bor) aan het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom af te geven voor het verlenen van een omgevingsvergunning om in afwijking van het bestemmingsplan een hondensportcentrum in de agrarische bedrijfsgebouwen gelegen aan Het Laag 2 in Bergen op Zoom uit te oefenen.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt voorts bekend dat op 21 mei 2019 is besloten om de omgevingsvergunning te verlenen, nadat de Verklaring van geen bedenkingen door de gemeenteraad is afgegeven.  Met het raadsbesluit van 4 juli 2019 is de omgevingsvergunning definitief verleend.

De omgevingsvergunning met bijbehorende bescheiden en het betreffende raadsbesluit liggen vanaf 1 augustus 2019, gedurende een termijn van 6 weken ter inzage in het stadskantoor aan de Jacob Obrechtlaan 4 te Bergen op Zoom.

Tegen de omgevingsvergunning kan door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend of waarvan niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, binnen 6 weken een gedagtekend, gemotiveerd en ondertekend beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, postbus 90006,4800 PA Breda. De termijn van 6 weken voor het indienen van een beroepschrift vangt aan na de dag waarop de omgevingsvergunning ter inzage is gelegd. De omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien een beroepschrift is ingediend kunnen belanghebbenden de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Zowel voor het in behandeling nemen van het beroep als het verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer B. Suijkerbuijk van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0164-277080.

 

Bergen op Zoom, 31 juli 2019

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom

Naar boven