Bekendmaking verzoek om herbegrenzing provinciaal Natuurnetwerk Brabant Tilburg, snelfietsroute Tilburg - Waalwijk

Logo Tilburg

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 5.5 juncto 38.5 van de Verordening ruimte van de provincie Noord-Brabant bekend dat ter inzage ligt het voornemen om Gedeputeerde Staten van de Provincie Noord-Brabant te verzoeken om de aanduiding Natuur Netwerk Brabant op een deel van het (bestaande) fietspad aan de IJpelareweg in Tilburg te verwijderen.

Terinzagelegging

Het voornemen is van maandag 15 juli tot en met maandag 26 augustus 2019 te bekijken op http://www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen.

Tevens ligt een papieren versie van de stukken ter inzage in Stadskantoor 6, Spoorlaan 181, in de centrale hal op de begane grond. Openingstijden: maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en dinsdag en donderdag van 8.00 tot 20.00 uur. Hebt u vragen over het verzoek, maak dan een afspraak via www.tilburg.nl of bel 14 013.

Zienswijzen indienen

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeente Tilburg, Postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerp verzoek herbegrenzing NNB Tilburg, snelfietsroute Tilburg - Waalwijk'. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

Tilburg, 12 juli 2019

Het college,

M.J.M. Meijs drs. Th. L.N. Weterings

Gemeentesecretaris burgemeester

Naar boven