Ontwerp-omgevingsvergunning voor het in afwijking van het bestemmingsplan realiseren bergingen bij schuurwoningen en een overkapping op de percelen Van Heeckerensweg 20B, 20C, 20D, 20E en 20F in Ugchelen

Logo Apeldoorn

 

Burgemeester en wethouders zijn van plan om, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 30 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning te verlenen voor realiseren bergingen bij schuurwoningen en een overkapping en het afwijken van het bestemmingsplan Veluwe op het perceel Van Heeckerensweg 20B, 20C, 20D, 20E en 20F in Ugchelen. De afwijking bestaat uit bouwen ten behoeve van het gebruik Wonen in plaats van het agrarische gebruik.

 

Van 11 juli 2019 tot en met 21 augustus 2019 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken, te weten de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing.

 

Tijdens de periode waarin het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbesluit geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerpbesluit 2.0 Ontwerp RO Van Heeckerensweg 20B-20F Ugchelen'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met M.M. Hulzink.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

 

 

 

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u er meer over vertellen. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

 

Apeldoorn, 11 juli 2019

Naar boven