Ontwerp wijzigingsplan Sprengerlaan 6 Dronten (D4016)

Logo Dronten

artikel 3.6. lid a Wro

 

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp wijzigingsplan "Dronten – Sprengerlaan 6 (D4016)" ter inzage ligt. Het ontwerp wijzigingsplan ligt in het buitengebied en maakt de bestemmingswijziging naar de bestemming ‘Agrarisch’ mogelijk en voegt de aanduidingen ‘specifieke vorm van wonen – voormalige agrarische bedrijfswoning’ en ‘specifieke vorm van agrarisch – bedrijfskavel’ toe.

 

U kunt de betreffende stukken van 4 juli tot en met 15 augustus (6 weken) inzien bij:

de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak;

 

het gehele plan is ook beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0303.D40005-ON01 of op www.dronten.nl.

 

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van de gemeente Dronten, t.a.v. team Gebiedsontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met dhr. T. Peelen, tel: 14 0321.

 

Na vaststelling van het wijzigingsplan door het college ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of een voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.

 

Dronten, 3 juli 2019.

 

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven